Taulant Balla: 50 vjet me atë Teatër na dalin e na teprojnë, koha për një të ri

Nga Exit News
Taulant Balla: 50 vjet me atë Teatër na dalin e na teprojnë, koha për një të ri

Kryetari i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla deklaroi se “50 vjet në atë ndërtesë-karantinë dhe të harruar nga politika na dalin e na teprojnë”

Ai në një postim në Facebook shkruan:

“Siç thanë aktorët dhe regjisorët: “nuk përballojmë dot më as edhe një kokërr loti krokodili në mexhelis për teatrin tonë! 50 vjet në atë ndërtesë-karantinë dhe të harruar nga politika na dalin e na teprojnë! Ne dhe brezat e aktorëve e regjisorëve pas nesh meritojmë një Teatër dinjitoz, që të na shërbejë jo vetëm neve, por edhe publikut teatërdashës”.

Shqipëria do të ketë shumë shpejt një Teatër të Ri Kombëtar dinjitoz”

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme