Thoma Gëllçi zgjidhet drejtori i ri i RTSH-së

Thoma Gëllçi u zgjodh sot drejtori i ri të Radio Televizionit Publik Shqiptar.

Për këtë post, Zoti Gëllçi konkurronte përballë Zotit Petrit Malaj. Këshilli drejtues i RTSH-së votoi me shtatë vota për zotin Gëllçi dhe katër për Zotin Malaj.

Thoma Gëllçi ka qenë më parë kryeredaktor i gazetës “Zëri i Popullit”.

 

Lajme te ngjashme