Tirana e shkretuar: pamje nga rrugët dhe mjediset e Tiranës këtë mëngjes

Nga Exit News
Tirana e shkretuar: pamje nga rrugët dhe mjediset e Tiranës këtë mëngjes

Foto të rrugëve të Tiranës sot, pas masave drastike të qeverisë për ndalimin e qarkullimit të automjeteve, autobuzëve dhe mbylljes së shkollave, universiteteve, qendrave tregrate dhe qendrave të argëtimit.

 

 

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme