Tiranë, grabitet pika e këmbit valutor

Rikthehen sërish grabitjet në Tiranë. Një pikë e këmbit valuator është grabitur në orët e para të mëngjesit në rrugën “Lord Bajron”. Policia bën me dije se persona të maskuar kanë thyer derën dhe kanë marrë marrë 1.2 mlionë lekë, 2 mijë dollarë amerikanë dhe 1 mijë dollarë kanadezë.

Mësohet se alarmi ka rënë disa herë por punonjësit e policisë private nuk kanë shkuar për kontroll në pikën e këmbit valuator. Për këtë arsye policia ka arrestuar 3 punonjësit e policisë private.

Lajme te ngjashme