Tomini, dorezat të detyrueshme vetëm për personelin mjekësor

Nga Exit News
Tomini, dorezat të detyrueshme vetëm për personelin mjekësor

Në vend, këtë javë brenda 24 orëve janë gjurmuar deri në 107 raste kontakti me koronavirus, raportoi Eugena Tomini, specialistja e Institutit të Shëndetit Publik në një intervistë për Neës 24.

“Janë envidentuar dhe raste që kanë qenë kontakte, pra bëhet fjalë për transmetim komunitar” , tha Tomini në intervistë.

Tomini sqaroi se dorezat duhet të mbahen vetëm nga personeli mjekësor. Ndërsa, “maska është e detyrueshme që të mbahet në ambientet e brendshme”.

Ajo njoftoi se edhe në javët në vazhdim numri i të infektuarve do të vazhdojë të jetë i lartë dhe kryesisht në moshat e reja.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme