Tomini: Ka rritje të personave me infeksion të rëndë të kovid

Nga Exit News
Tomini: Ka rritje të personave me infeksion të rëndë të kovid

Eugena Tomini, ekspertja e ISHP-së u shpreh se ka rritje të personave me infeksion të rëndë të mushkrive dhe të numrit të vdekjeve. Tomini u shpreh në një intervistë për News 24 të shtunën se edhe spitali Covid 3 është drejt ezaurimit.

Në lidhje me përhapjen e virusit në shkolla, Tomini tha se fëmijët nuk kanë të njëjtin nivel shpërndarje sit ë rriturit. Ajo tha se nuk ka rritje domethënëse të numrit të fëmijëve të infektuar në shkolla.

Tomini tha se deri më tani nuk është konfirmuar rast gripi, por është parë një rritje e infeksioneve e shoqëruar me kovid.

1 koment

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme