Vaji më i mirë antiviral

Nga Exit News
Vaji më i mirë antiviral

Vaji i rigonit prej vitesh përdoret si një kurë natyrale për infeksionet respiratore, kancerin e mushkërive, dizanterinë, inflamacionin kronik dhe infeksionet urinare.

Në shumë shtete, naturopatët e përdorin në vend të antibiotikut duke njohur mirë efektet e mrekullueshme të këtij vaji dhe vitaminat e mineralet që ai përmban duke qene i ngopur me vitamina dhe i pasur me fuqi anti-inflamatore dhe anti-oksidantë.

Si dhe kur ta përdorim

Sapo të ndieni se jeni në një gjendje virale. Konsumimi i tij do t’ju forcojë sistemin imunitar, do t’ju ulë temperaturën dhe sjellë energji.

Mjaftojnë vetëm 3 pika nga ky vaj për tu përmirësuar vetëm brenda pak orëve.

Si mund ta përdorni

Hidhni tre pika në lëngun e frutave, preferohet në lëngun e portokallit. Këshillohet të konsumohen tre pika të vetme për pesë ditë rresht.


Publikuar më parë tek nëformë.com.

Lajme te ngjashme