Vendi nuk do të mbyllet më, edhe në rast të një vale të dytë virusi

Nga Exit News
Vendi nuk do të mbyllet më, edhe në rast të një vale të dytë virusi

Ministri i Koronavirusit Arben Ahmetaj tha se vendi nuk do të izolohej për herë të dytë, në rast të një vale të dytë virusin.

Duke folur për emisionin Real Story, të enjten në darkë, Ahmetaj tha se qeveria ishte përgatitur për përballimin e një vale të dytë.

Një izolim kombëtar si ai i muajve mars dhe prill do të ishte i papërballueshëm nga bizneset, u shpreh Ahmetaj.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme