Vetingu, gjyqtarja e Apelit Vlorë Brikena Ukperaj konfirmohet në detyrë

Vetingu, gjyqtarja e Apelit Vlorë Brikena Ukperaj konfirmohet në detyrë

Brikena Ukperaj, gjyqtare e Apelit Vlorë, u konfirmua sot në detyrë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit.

Trupa e KPK-së e përbërë nga Xhensila Pine, Valbona Sanxhaktari dhe Etleda Çiftja u shpreh se zonja Ukperaj nuk ka bërë deklarim të rreme pasurie dhe ka marrë vlerësime pozitive për aftësitë profesionale, ndaj do të vazhdojë detyrën si gjyqtare.

Zonja Ukperaj e ka nisur karrierën në gjykatën e Tiranës në vitin 2006. Më pas ka punuar në Lushnje dhe që prej nëntorit 2016 është gjyqtare në Gjykatën e Apelit Vlorë.

Gjyqtarja Ukperaj kandidon për të qenë pjesë e Këshillit të Lartë Gjyqësor.

Lajme te ngjashme