Vitore Tusha do të drejtojë përkohësisht KED-in

Nga Exit News
Vitore Tusha do të drejtojë përkohësisht KED-in

Vitore Tusha, zëvendëskryetrja e KED dhe anëtare e Gjykatës Kushtetuese do të zëvendësojë përkohësisht Ardian Dvoranin, në KED.

Ajo do të drejtojë KED-in deri sa të hidhet shorti për kryetarin e ri të KED.

Ardian Dvorani ulargua nga KED, pasi KLGJ vendosi largimi e tij nga Gjykata e Lartë.

1 koment

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme