Zbulohen 25 kandidaturat për të qenë pjesë e Komisionit Qëndror Zgjedhor

Nga Exit News
Zbulohen 25 kandidaturat për të qenë pjesë e Komisionit Qëndror Zgjedhor

Të paktën 25 persona kanë aplikuar për të qenë pjesë e Komisionit të Ri Qëndror Zgjedhor.

Lista, e publikuar nga Balkanweb, përmban dhe emra të njohur të cilët më parë kanë qenë pjesë e KQZ-së si Lefterije Lleshi apo ish-magjistratë si ish-prokurori Theodhori Sollaku.

Lista e plotë e kandidatëve është:

 1. Lefterie Lleshi
 2. Theodhori Sollaku
 3. Arben Isaraj
 4. Irsa Rusi
 5. Agim Paskali
 6. Halil Hyseni
 7. Hysen Osmanaj
 8. Ledio Braho
 9. Odeta Berberi
 10. Arens Cela
 11. Anjeza Dajzmaili
 12. Spiro Maliqi
 13. Naim Mecalla
 14. Redinela Beqiraj
 15. Durim Grabova
 16. Farie Osmani
 17. Arben Xhiku
 18. Përparim Shullazi
 19. Eldrina Karafili
 20. Lealba Pelingu
 21. Akil Mustafa
 22. Odeta Seferaj
 23. Lindita Tako
 24. Kamerion Salillari
 25. Ardian Myslimaj

Afati i fundit për të aplikuar është 18 shtatori.

Lajme te ngjashme