Zgjidhen 12 anëtarët e rinj të Akademisë së Shkencave

Nga Exit News
Zgjidhen 12 anëtarët e rinj të Akademisë së Shkencave

Akademia e Shkencave zgjodhi 12 anëtarë të rinj, në mbledhjen e së hënës. Anëtarët u zgjodhën me votim online dhe të drejtpërdrejt. Sipas njoftimit të ASH:

Arjan Durrësi dhe Ilirian Malollari u zgjodhën anëtarë të Asamblesë së Akademisë së Shkencave.

Genc Sulçebe, Ilia Mikerezi dhe Pëllumb Xhufi u zgjodhën akademikë.

Adrian Civici, Artan Boriçi, Kristina Jorgaqi, Mimoza Hafizi dhe Rajmonda Bualoti fituan titullin akademikë të asociuar.

Ndërsa Ardian Ndreca dhe Ardian Vehbiu u zgjodhën akademikë të jashtëm.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme