Zhvillohet një konferencë e donatorëve për Tiranën

Bashkia Tiranë dhe UNDP po zhvillojnë, sot në Hotel Tirana, një konference donatorësh të titulluar “Smart city, go Tirana”, e cila  ka qëllim tërheqjen  e financimeve të huaja për projektet publike të Tiranës.

Në konferencë do të prezantohen 112 projekte në fushën e transportit, turizmit dhe kulturës.

Në të marrin pjesë Kryeministri Edi Rama dhe përfaqësues të institucione ndërkombëtare.

Lajme te ngjashme