Ilir Meta kërkon largimin e ministrave të korruptuar

Kryeministri Edi Rama dhe Kryetari i Kuvendit Ilir Meta kanë zhvilluar sot në mëngjes një takim, në zyrën e Zotit Meta.

Ata nuk kanë dhënë informacione se çfarë është diskutuar mes tyre, por media të ndryshme kanë spekulluar se Zoti Meta i ka kërkuar Kryeministrit largimin e ministrave të akuzuar për korrupsion.

Dy ditë më parë, pas dorëheqjes së Ministrit të Drejtësisë Nasip Naço, Zoti Meta deklaroi se duheshin bërë ndryshime në qeveri.

 

 

Lajme te ngjashme