Imuniteti ndaj koronavirusit zgjat vetëm tre muaj

Imuniteti ndaj koronavirusit zgjat vetëm tre muaj

Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve përditësoi udhëzimin e saj që sugjeron se njerëzit që janë shëruar nga sëmundja e koronavirusit quhen të mbrojtur...

6 orë më parë
1 2 3 750