Pikëpamje

Babëzi që pjell barbarë

Babëzi që pjell barbarë

Ndërsa lexoj kronikat e përditshme për artistët që po luftojnë dhëmb për dhëmb me qeverinë për të mos iu prishur Teatri i tyre, ku ata...

dje, 15:02
Tani drogën e gjejnë edhe gazetarët…

Tani drogën e gjejnë edhe gazetarët…

Qeveria shqiptare tashmë ka disa muaj që po përpiqet t’u tregojë partnerëve të huaj se është angazhuar në luftën kundër prodhimit dhe trafikimit të narkotikëve...

Çfarë u tremben Gruevski dhe Ivanov?

Çfarë u tremben Gruevski dhe Ivanov?

Javën e shkuar në Maqedoni, kuvendi miratoi gjuhën shqipe si gjuhë zyrtare. Votimi i këtij ligji në Kuvend u shoqërua me sulme verbale dhe fizike...

Një gjeni si Stephen Hawking

Një gjeni si Stephen Hawking

Vdekja e shkencëtarit të shquar Stephen Hawking është një humbje e madhe për botën, në përgjithësi. Them kështu se ai nuk qe vetëm një gjeni...

Teatri i ri kërkon ligje të reja

Teatri i ri kërkon ligje të reja

Të hënën, Kryeministri Edi Rama prezantoi projektin e ndërtimit të ndërtsës së re të Teatrit Kombëtar, i projektuar nga Grupi Bjarke Ingels (BIG)—propozim i cili,...