Kuvendi diskuton heqjen e mandatit të deputetit të Mark Frokut

Këshilli i Rregullores dhe Imunitetit do të mblidhen sot mbasdite për të diskutuar mbi mandatin e Mark Frrokut.

Frroku mungon prej 6 muajsh në sallën e Kuvendit për shkak të arrestimit të  tij si i dyshuar për vrasjen e Aleksandër Kurtit, ngarje e ndodhur në vitin 1995 në Bruksel.

Këshilli do të vendosi nëse për shkak të mungesës Frokut do t’i hiqet mandati i deputetit apo mungesa e tij do të quhet e justifikueshme.

Lajme te ngjashme