Kuvendi miraton ligjin për regjistrimin e emigrantëve

Kuvendi miratoi, dje, ligjin për regjistrimin e adresave të emigrantëve, vetëm me votat e maxhorancës. Opozita dhe kreu i PBDNJ-së Vangjel Dule votuan kundër, me argumentin se ligji cënon të drejtën e votës së emigrantëve.

Sipas opozitës, qeveria po synon të përvetësojë më këtë ligj, votat e emigrantëve. Ata propozuan që projekligji të bëhët pjesë e reformës zgjedhore dhe të shqyrtohet nga komisioni i posacëm i reformës.

Lajme te ngjashme