Mblidhen kryetarët e parlamenteve të vendeve të rajonit

Kuvendi i Shqipërisë dhe OSBE organizuan, sot, në Tiranë, një takim me Sekretarët e Përgjithshëm të parlamenteve të vendeve të rajonit.

Zëvendësambasadori i OSBE-së në Tiranë, Robert Wilton deklaroi se nevojitet forcimi i marrëdhënieve mes kuvendit dhe institucioneve të tjera e shoqërisë civile .

Ndërsa, Zoti Meta, në fjalën përshëndetëse, theksoi rëndësinë e transparencës ndaj qytëtarëve.

Lajme te ngjashme