4 mjekë të spitalit të Korçës infektohen me Covid-19

Nga Exit News
4 mjekë të spitalit të Korçës infektohen me Covid-19

Katër mjekë në spitalin e Korçës janë infektuar me Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit.

Bashkë me to, ministria ka njoftuar se dhe 14 persona të tjerë të infektuar janë gjetur në Korçë.

Një pjesë e tyre janë familjarë dhe persona kontakti të mjekëve. Ndërsa 3 prej rasteve janë në Devoll e Kolonjë dhe nuk ka lidhje me infektimin e mjekëve.

Nuk dihet ende se si janë infektuar mjekët, nëse e kanë marrë gjatë punës në spital, apo jashtë tij.

Sipas disa mediave, dy prej mjekëve mund të jenë infektuar në plazh gjatë pushimeve.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme