Arrestohen menaxherët e një miniere në Burrel

Policia arrestoi, sot, pronarët dhe drejtorin teknik të një kompanie që menaxhon një minierë në Burrel.

Zoti Baftjar Heta, Zoti Bajram Kola dhe Zoti Bashkim Lika akuzohen për shkelje të rregullave të sigurisë në punë.

Vetëm pak ditë më parë, në këtë minierë, u plagos në kokë një minator, gjatë punës.

Lajme te ngjashme