BD ndryshon logon pas ankimit të PD-së

Nga Exit News
BD ndryshon logon pas ankimit të PD-së

Bindja Demokratike pranoi të ndryshoje logon, të vendosë emrin brenda në logo dhe të ndryshojë ngjyrën nga blu në bojëqielli.

Gjatë seancës së sotme në KAS, përfaqësuesi i BD Fabian Topollaj u shpreh se tërhiqet për të mos shkaktuar vonesa në printimin e fletës së votimit.

PD ankimoi logon e BD me arsyen se ajo është e përafërt me logon e PD. Përfaqësuesi i PD në KQZ, Ivi Kaso i kërkoi KAS të detyrojë Bindjen Demokratike pasi kjo do të ngatërrojë votuesin pasi loot janë mjaft të ngjashme.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme