Berisha: 3 arsye pse jam deputet i grupit parlamentar të PD-së

Nga Exit News
Berisha: 3 arsye pse jam deputet i grupit parlamentar të PD-së

Përjashtimin nga grupi parlametar i Sali Berishës ishte një deklaratë televizive, u shpreh ish-kryeministri Berisha për Syri.net, të hënën. Ai tregoi tri arsyet e pavlefshmërisë së vendimit:

Unë kam kandiduar për PD dhe jo si i pavarur. KQZ e ka lëshuar mandatin e Sali Berishës si deputet i PD. Basha ka shpallur një deklaratë televizive, duke dhunuar çdo germë, çdo nen, çdo fjalë të statutit të PD”.

Berisha u shpreh se ky vendim duhet të “miratohej me dy të tretat”, nga Këshilli Kombëtar.  Ish-kryeministri u shpreh se “Basha vepron për interest të tij”, dhe e “shpalli vendimi pa pyetur askënd përveç vetes tënde”.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme