Bylykbashi, përfaqësues i opozitës së bashkuar në Komisionin e zgjedhjes së anëtarëve të KQZ

Nga Exit News
Bylykbashi, përfaqësues i opozitës së bashkuar në Komisionin e zgjedhjes së anëtarëve të KQZ

Oerd Bylykbashi do të jetë i përfaqësuesi i opozitës së bashkuar pranë Komisionit të Posaçëm të përzgjedhjes së  anëtarëve të Komsionit Qendror të Zgjedhjeve.

Në një letër dërguar Kuvendit, Partia Demokratike bën me dije së Bylykbashi do jetë pjesë e këtij Komisioni.

Siç Exit News ka sqaruar më parë, KQZ do të përbëhet tani nga tre trupa të pavarura vendim-marrës: një trupë me pesë anëtarë që përcakton rregullat dhe udhëzimet, një trupë me pesë anëtarë që shqyrton ankimet dhe një person që do të në praktikë të gjitha veprimtarinë për mbatjen e zgjedhjeve, i cili do të drejtojë edhe administratën e KQZ-së.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme