Diznejlend në Florida hap dyert pas katër muajsh

Nga Exit News
Diznejlend në Florida hap dyert pas katër muajsh

Uollt Dizney ka hapur dyert për vizitorët pas katër muajsh mbyllje.

Vizitorët u lejuan me numër të limituar në dy parqet më të mëdha të rezortit dhe u detyruan të mbanin maska.

Diznejland në Shangai hapi dyert në muajin Maj dhe menjëherë pas tij edhe Diznej në Hong Kong.

Zyrtarët e Dizneyland në Florida nuk treguan një numër të qytetarëve që u lejouan të vizitonin parkun ditën në hapjet e 11 korrikut por rezervimet kanë filluar edhe për vitin 2021, sipas një anëtareje të stafit.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme