Egjipti dërgon ndihma mjekësore për familjet e dëmtuara nga tërmeti

Egjipti dërgon ndihma mjekësore për familjet e dëmtuara nga tërmeti

Egjipti ka dërguar drejt Shqipërisë ndihma mjekësore për banorët që ende vazhdojnë të qëndrojnë në çadra pasi tërmetit të 26 nëntorit.

Ndihmat janë mundësuar nga Agjencia Egjiptiane e Partneritetit për Zhvillim dhe ambasada egjiptiane në Tiranë ia dorëzoi ato qeverisë shqiptare.

Qindra familje vazhdojnë të jenë të strehuara në çadra, pasi shtëpitë e tyre u dëmtuan nga tërmeti. Me shtimin e reshjeve dhe uljen e temperaturave, është bërë gjithnjë e më e nevojshme ndihma mjekësore për këto familje.

Lajme te ngjashme