Katër të arrestuar per trafikim droge në Tiranë.

Dje në Tiranë u arrestuan katër persona per shpërndajrje marjuane mes të rinjve të shkollave të mesme. Ata u ndaluan pranë shkollës së mesme Demokracia me 52 doza të gatshme canabis sativa.

Sipas burimeve të policisë, tre prej tyre kanë preçedentë për shpërndarje droge.

Ky është grupi i gjashtë i shpërndarësve të drogës që arrestohet nga policia në afërsi të shkollave 9 vjecare dhe te mesme gjatë këtij viti.

Lajme te ngjashme