Komisioneri Publik kërkon shkarkimin e dy gjyqtareve

Nga Exit News
Komisioneri Publik kërkon shkarkimin e dy gjyqtareve

Komisioneri Publik ankimoi vendimet e konfirmimit në detyrë për Valdete Hoxha, gjyqtare pranë Gjykatës së Apelit Tiranë dhe Etleva Deda, gjyqtare në Gjykatën e Posaçme Kundër Krimit dhe Korrupsionit.

Komisioneri argumenton se KPK nuk ka kryer një hetim të thellë e të detajuar në lidhje me të dy gjyqtaret si dhe kërkon hetimin në të trija kriteret për to.

KP kërkon shkarkimin nga detyra të gjyqtareve pasi nuk arrijnë nivelin e besueshmërisë për konfirmim.

KPK konfirmoi me 1 korrik gjyqtaren Hoxha dhe 12 qershor gjyqtaren Deda.

1 koment

  1. ton xebo 11 Gusht, 2020 në 3:35 pm

    Po shume e vertet. te dyja nuk e meritojne te kalojne, por si gjithmone favorizimet hyjne ne loje dhe KPK i konfirmoi cope cope sic ishin.

    Por kur mendon qe kaloi Arta Marku keto jane yje para Arta Artristes

    veting i deshtuar

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme