Komisioneri Varhelyi: E ardhmja e rajonit është në BE, kemi fokus rimëkëmbjen ekonomike

Nga Exit News
Komisioneri Varhelyi: E ardhmja e rajonit është në BE, kemi fokus rimëkëmbjen ekonomike

Komisioneri për Zgjerimin Oliver Varhelyi dekalroi se anëtarësimi i rajonit të Ballkanit Perëndimor është përparësi e Komisionit Europian.

Nga foltorja e Kuvendit ai deklaroi se ardhmja e Ballkanit është në BE.

“Ne do ju qëndrojmë pranë, jemi me ju e do jemi me ju, do punojmë fort që të jeni shtete anëtare të BE. Ballkani Perëndimor ka qenë përparësi për këtë komision. Që prej ditës së parë që filluam punë kemi qenë të angazhuar për të sjellë rezultatet. E ardhmja e gjithë rajonit është në BE dhe interesi jonë strategjik t’ju sjellim më afër. “

Varhelyi deklaroi se fokusi i Komisionit është rimëkëmbja e rajonit, duke theksuar se kanë përgatitur planin e investime ekonomike.

Lajme te ngjashme