Komisioni i Ekonomisë shtyn për në shtator amnistinë fiskale

Nga Exit News
Komisioni i Ekonomisë shtyn për në shtator amnistinë fiskale

Komisioni i Ekonomisë shtyu për në shtator shyrtimin e projektligjit e aministisë fiskale.

Kryetarja e Komsionit, Milva Ekonomi pohoi se për shkak disa sugjerimeve dhe kërkesave, kërkohej më shumë kohë për ta shqyrtuar këtë projekligj.

“Besoj qe për të gjithë ne do ishte më e vlefshme që miratimi nen për nen dhe në tërësi për këtë projektligj të kalonte disa javë më vonë sepse ka nevojë për reflektim dhe përshtypje nga të gjithë palët, sidomos nga palët që janë zbatues, nga bankat tregtare të nivelit të dytë”

Ligji për amnistinë do të përjashtojë ish zyrtarët e lartë nga deklarimi I pasurive të tyre. Për më shumë informacion rreth këtij projektligji lexo këtu.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme