Kryeministri provon krijimtarinë bejtistike

Kryeministri Rama ka recituar sot në Kuvend, në mënyrë tallëse ndaj opozitës, bejten e mëposhtme:

 

    “O i shkretë i punëtuar

      Jep e merr me këmbë e duar

      Bam me këmbë e bam me duar

     O i shkretë i punëtuar!”

 

Duke mos kuptuar një pjesë të fjalëve të përdorura dhe veprimeve të përshkruara në këtë bejte, Editori jonë i artit dhe kulturës ka mbetur krejtësisht i hutuar nëse kjo bejte është, duke folur metaforikisht, një perlë e thellë apo një bajgë sipërfaqësore.

Lajme te ngjashme