Mbyllet Drejtoria e Shëndetit Publik në Durrës, i gjithë stafi në karantinë

Nga Exit News
Mbyllet Drejtoria e Shëndetit Publik në Durrës, i gjithë stafi në karantinë

Pas zbulimit se 3 prej epjestarëve të stafit janë infektuar me Covid-19, Drejtoria e Shëndetit Publik në Durrës ka pezulluar punën.

I gjithë stafi i DSHP-së është karantinuar për të mos vënë në rrezik jetën e qytetarëve dhe familjarëve të tyre.

Kjo drejtori bënte marren e tamponëve tek të dyshuarit sit ë infektuar me Covid-19.

Dyshohet se dhe epidemiologët e infektuar e kanë marrë virusin gjatë punës.

Nuk dihet ende se si do të vazhdojë testimi i qytetarëve të dyshuar në Durrës.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme