Ndërpritet numërimi i votave në shtetin e Nevadës

Nga Exit News
Ndërpritet numërimi i votave në shtetin e Nevadës

Shteti i Nevadës ka ndërprerë numërimin e votave deri të enjten me 5 nëntor.

Në një postim në Twitter, Sekretarit të Shtetit të Nevadas njoftoi ndërprerjen për përditësimin e rezultateve të zgjedhjeve. Ai shtoi se deri të mërkurën ishin numëruar të gjitha votat e hedhura personalisht para e në ditën e zgjedhjeve, dhe të gjitha fletët e votimit të dërguara me postë deri të martën.

Me rreth 86% të votave të numëruara në këtë shtet, Biden kryeson mbi Trump me më pak se 1% diferencë.

Lajme te ngjashme