Nis protesta e Aleancës për Teatrin – Foto

Nga Exit News
Nis protesta e Aleancës për Teatrin – Foto

Ka nisur protesta e Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit në bulevardin Dëshmorët e Kombët, para pranë Ministrisë së Brendshme.

Regjisori Robert Budina, në fjalën e tij akuzoi qeverinë dhe bashkinë se kanë nisur shembejn e teatrit kur brenda tij ka pasur ende protestues, duke vënë në rrëzik jetën e tyre:

“Në mesnatën e pardjeshme, në orën 04:15 një pjesë e artistëve dhe aktivistëve e qytetarëve, u sulmuan nga policia me një aksin blic të paimagjinueshëm. Një pjese e jona u futum brenda në Teatër. Policia na sulmoi, dhe sipas disa dëshmive, ndërsa ne ndodheshim brenda filloi shembja, duke rrezikuar jetën tonë dhe atyre të policëve.”

WhatsApp Image at

WhatsApp Image at

WhatsApp Image at

 

WhatsApp Image at WhatsApp Image at

WhatsApp Image atWhatsApp Image at

WhatsApp Image at

WhatsApp Image at

WhatsApp Image at

WhatsApp Image at

WhatsApp Image at

w

Lajme te ngjashme