Nisma Thurrje prezanton kandidatët për deputet

Nisma Thurrje prezanton kandidatët për deputet

Nisma Thurje do të prezantojë sot, 28 nëntor në orën 18:00 kandidatët për deputet dhe programin e saj politik për zgjedhjet e 2021-it. Nisma ka njoftuar mediat se për shkak të pandemisë aktiviteti do të zhvillohen online, përmes platformës Zoom.

Disa nga kandidat për deputet të Nismës Thurrje do të flasin sot në aktivitet, janë:

Endrit Shabani
Rudina Hajdari
Panajot Soko
Gerta Loku
Artan Koni
Denisa Dizdari
Napolon Laska
Senera Hoxha
Kristaq Bezgo
Shahin Baramaj
Ergest Lekdushaj
Amel Pervizi

Një prej themeluesve, Pano Soko sqaroi për Euronews Albania, në tetor se Nisma Thurje do të marrë pjesë në zgjedhjet e 25 prillit, por jo në formën e një partie tradicionale.

Lajme te ngjashme