Publikohen listat e kandidatëve për KED 2020

Publikohen listat e kandidatëve për KED 2020

Këshilli i Lartë i Prokurorisë (KLP), Këshilli i Lartë i Gjyqësorit (KLGJ) dhe Gjykata Kushtetuese kanë publikuar listat respektive me kandidatët e kualifikuar për të...

5 orë më parë
Qeveria plan për votim elektronik dhe online

Qeveria plan për votim elektronik dhe online

Qeveria socialiste duket se po përgatitet të prezantojë votimin elektronik, online dhe përmes postës në zgjedhjet e vendit. Pasi, PS testoi sot për herë të...

6 orë më parë
Basha: PD do një drejtësi të pavarur

Basha: PD do një drejtësi të pavarur

"PD do një drejtësi të pavarur. Thirrja ime ndaj PS është të ndalë këtë politikë. Shqipëria ka nevojë për Gjykatë Kushtetuese". Kështu u shpreh kryetari...

dje, 20:59
Si KED e shkeli Kushtetutën — Të gjitha faktet

Si KED e shkeli Kushtetutën — Të gjitha faktet

Shumica socialiste është e vendosur të ngrejë me shpejtësi Gjykatën Kushtetuese, duke sakrifikuar Kushtetutën, ligjin dhe cilësinë. Pak ditë më parë Kuvendi zgjodhi dy anëtare...

dje, 20:34
1 2 3 205