Carloalberto Rossi

Botuar së fundmi:

Diplomaci penale

Diplomaci penale

Prej tre vjetësh jemi mësuar të dëgjojmë dy ambasadorët e klasit të parë, Donald Lu...

O Tortugën, o Europën!

O Tortugën, o Europën!

Diçka paradoksale duket se u ka shpëtuar  analizave të gazetarëve dhe komentuesve publikë që rreshtohen...

Rilindja sh.p.k.

Rilindja sh.p.k.

Këto kohë e gjithë Shqipëria ka marrë një mësim të madh morali politik nga shkolla...

Antishqiptarë jeni ju!

Antishqiptarë jeni ju!

Disa ditë më parë, në vazhdim të një artikulli të Mero Bazes—në të cilin ai...

1 2 3 6