PD dhe LSI, shkelja e marrëveshjes prish normalitetin e zgjedhjeve

Nga Exit News
PD dhe LSI, shkelja e marrëveshjes prish normalitetin e zgjedhjeve

Opozita, PD dhe LSI ka paralajmëruar se prishja e marrëveshjes së 5 qershorit dhe ndryshimet e njëanshme janë përpjekje për të prishur “normalitetin” në zgjedhjet e 2021.

Prishja e konsensusit, thyerja dhe zhbërja e marrëveshjeve që vetë ka nënshkruar, dhe tentativa për të prishur normalitetin e zgjedhjeve të ardhshme”, shkruan PD dhe LSI në një deklaratë të përbashkët, të enjten në mengjes.

Ata shprehen se këto ndryshime janë “prova e dëshpërimit për humbjen e pushtetit”.

PD dhe LSI dënon edhe largimin e PS nga këshilli politik, të mërkurën në darkë.

Ata e kanë bërë të qartë se miratimi i ndryshimeve kushtetuese prish konsesusin e arritur më 5 qershor.

Lajme te ngjashme