PD dorëzon provat për grabitjen e votave nga Mark Frrokun. KAS nuk i pranon ato

Nga Exit News
PD dorëzon provat për grabitjen e votave nga Mark Frrokun. KAS nuk i pranon ato

Komisioni i Ankimimeve, KAS nuk pranoi provat e paraqitura nga PD për grabitjen e votave në Shkodër. KAS pranoi vetëm kryqëzimin e shenjave të gishtave për listën me 300 emrat e dorëzuar nga PD. Ndërsa, vendosi paraqitjen e provave për pavlefshmërinë e zgjedhjeve në Tiranë.

PD akuzoi PS për grabitje të votave në Shkodër në bashkëpunim me Mark Frrokun, dhe Pëllumb Gjoka, persona me të shkuar kriminale.

Mark Frroku, sipas PD-së ka drejtuar skemën e grabitjes së votës në Shkodër, Pukë, Gjegjan, Rrapë, Qerret, Qelës. Frroku sëbashku me kandidatët për deputet të PS-së Benet Beci si dhe punonjës të administratës publike si:

Gjon Gjonaj, Kryetar i Bashkisë Pukë.

Vasil Muslia, Drejtor i HEC Fierzë.

Ndricim Lasku, punonjës i Njësisë Administrative Rrape, Bashkia Pukë.

Martin Perdedaj, Administrator i Njësisë Administrative Qerret, Bashkia Pukë.

Arben Guga, Këshilltar në Bashkinë Pukë.

Florin Kolaj, Administrator i Njësisë Administrative Qelëz, Bashkia Pukë.

Sokol Frroku, shofer i Kryetratit të Bashkisë Pukë.

Albert Tuci, vëllai i kryetarit të Bashkisë Fushë Arrëz.

Ardjan Marku, Shefi i Policisë Bashkiake Fushë-Arrëz.

Anduel Gjinaj, Specialist i Urbanistes në Bashkinë Fushë-Arrëz.

Bardhok Jaku, Administrator i Njësisë Administrative Fierzë, Bashkia Fushë-Arrëz.

Gjon Gjonaj, Kryetar i Bashkisë Pukë.

Lula Mema, Administratore në Njësinë Administrative Rrape.

Niko Ibrahimaj, Drejtor i Policisë së Qarkut Shkodër.

Ilir Babaj/Baba, Drejtor i Ujësjellës – Kanalizime, Bashkia Vau Dejës.

Ndërsa, Pëllumb Gjoka, një nga trafikantët më të fuqishëm të drogës në zonën e Velipojës dhe Shkodrës, bashkëpunëtor i bandës të Bajrave, ka përfituar 2,8 milionë euro tendera nga Bashkia Tiranë dhe leje ndërtimi nga KRRTRSH, në këmbin të blerjes së votave në Shkodër.

LEXO  PD denoncon mungesën e kushteve në një shkollë në Kryevidh

2 komente

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme