Përfundon numërimi në Kukës, fiton PD

Nga Exit News
Përfundon numërimi në Kukës, fiton PD

Përfundoi numërimi në qarkun e Kukësit. Partia Demokratike ka dalë forcë e parë.

PD ka marrë 24 071 vota të përkthyera në 62.27%.

Partinë Socialiste ka marrë 13 856.

LSI ka marrë 64 vota, ndërsa PSD ka marrë 183.

Të përkthyera në mandate, dy mandate shkojnë  për PD-në dhe një për PS-në, nga tre në total që ka qarku i Kukësit.

Kukësi është qarku i parë që ka përmbyllur votimin ku janë numëruar 141 kuti votimi.

 

Lajme te ngjashme