Pfizer dhe Moderna ulin me 90% riskun e infektimit nga COVID-19 pas dozës së dytë

Nga Exit News
Pfizer dhe Moderna ulin me 90% riskun e infektimit nga COVID-19 pas dozës së dytë

Vaksinat kundër COVID-19 të kompanisë Pfizer dhe Moderna rezultojnë të jenë tepër efektive dhe ulin rrezikun e infektimit me 90% pas marrjes së dozës së dytë.

Kështu tregoi një studim amerikan i bërë publik të hënën. Gjetjet e studimit konfirmuan atë që ishte parë në provat e mëdha klinike të kryera para se vaksinat të merrnin autorizime të përdorimit emergjent.

Lajme te ngjashme