Plotësohet trupa gjykuese e Saimir Tahirit

Nga Exit News
Plotësohet trupa gjykuese e Saimir Tahirit

Dhimitër Lara do të jetë pjesë e trupës gjykuese të çështjes së Saimir Tahirit. Ai zëvëndësoi gjyqtaren Nure Dreni, e cila u shkarkua ditën e enjte nga KPK.

Saimir Tahiri do të gjykohet më 24 qershor nga Nertina Kosova. Dhimitër Lara dhe Albana Boksi. Të tre gjykatësit janë konfirmuar nga vetingu.

Lajme te ngjashme