Policia hollandeze: Rreth 1600 fëmijë të azilantëve zhduken nga vendet e qëndrimit

Policia hollandeze: Rreth 1600 fëmijë të azilantëve zhduken nga vendet e qëndrimit

Policia hollandeze raporton se gjatë katër viteve të fundit më shumë se 1600 fëmijë të azilantëve janë larguar nga vendet e tyre të qendrimit. Fëmijët janë larguar në drejtim të paditur dhe nuk dihet ku janë.

Policia e Roterdamit gjen gjithnjë e më shumë minorenë të pashoqëruar në qytet. Sipas disa punonjësve social, disa prej fëmijëve përdoren nga kriminelë pasi i kanë marrë nga vendet ku rrinë azilantët dhe sot janë pjesë e krimit të organizuar.

Lajme te ngjashme