Protesta pro-Trumpit në Uashington D.C — Foto

Nga Exit News
Protesta pro-Trumpit në Uashington D.C — Foto

Mbështetësit e Presidentit Trump protestuan gjatë natës së 14 nentorit në Uashington D.C, për pretendimet e pabazuara të manipulimit të votave në SHBA.

Situata u tensionua në mbrëmje pasi rreth 300 kundër-protestues u mblodhën gjithashtu në Uashington D.C raporton Uashington Post.

Policia arrestoi 10 persona pas përplasjeve mes dy grupeve të kundërta.

Në mëngjesin e së dielës, Trump përshendeti përkrahësit e tij ndërsa autokolona e tij kalonte nëpër D.C drejt klubit të tij privat të golfit raporton, Neë York Times.

Trump nuk e ka pranuar publikisht humbjen dhe ka hapur procese gjyqësore në disa shtete me pretendime të pabazuara për mashtrim të votuesve, pavarësisht se Departamenti i tij i Sigurisë së Brendshme i quajti zgjedhjet “më të sigurtat në historinë amerikane”, raporton Axios.

Kryebashkiaku i Uashingtonit lajmëroi protestuesit që vinin nga jashtë qytetit të mos merrnin armë me vete, pasi ligji i vendit për armët është shumë i rreptë.

Uashington D.C ka votuar gati 98% pro presidentit të zgjedhur Joe Biden.

Screenshot at AM

Screenshot at AM

Screenshot at AM

Screenshot at AM

Screenshot at AM

Screenshot at AM

Screenshot at AM

Screenshot at AM

Lajme te ngjashme