PS quan të pambështetur propozimin e opozitës jashtëparalmentare

Nga Exit News
PS quan të pambështetur propozimin e opozitës jashtëparalmentare

Këshilli Politik përfundon mbledhjen pas 6 orësh pa dakordësi.

Përfaqësuesi i mazhoancës, Damin Gjiknuri e ka quajtur propozimin e opozitës së bashkuar si të pambështetur.

“Hapja e listave sjell ndryshim dhe modifikim. Le të gjejnë një vend që ka këtë lloj koalicioni. Na i gjeni dhe na i thoni.” – ka thënë Gjiknuri në fund të mbledhjes.

Opozita argumentoi se Kushtetuta nuk ka nevojë të preket për të lejuar hapjen e listave, dhe propozoi hapjen 100% të tyre.

Lajme te ngjashme