Qeveria plan për të ndërtuar një burg për të moshuarit

Nga Exit News
Qeveria plan për të ndërtuar një burg për të moshuarit

Qeveria ka planifikuar të ndërtojë burgje për personat mbi 60 vjeç. Sipas disa mediave, qeveria do të rikonstruktojë godinat në Pojskë të Pogradecit.

Në këto godina parashikohet të vendosen 110 të dënuar mbi 6o vjeç dhe 90 persona staf mjekësor, administrativ dhe policor.

Qeveria ka programuar një fond prej 58 milion lekësh për ndërtimin e këtij institucioni.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme