Soreca dhe Kim vlerësojnë procesin e zgjedhjeve në vend, nga Durrësi

Nga Exit News
Soreca dhe Kim vlerësojnë procesin e zgjedhjeve në vend, nga Durrësi

Ambasadorja e SHBA-ve Yuri Kim dhe ambasadori i BE-së Luigi Soreca u shprehën se në tërësi procesi i zgjedhjeve ka ecur mirë. Atadhanë një deklaratë të përbashkët për median.

“Drejtuesit politikë të presin gjykimin e popullit. Kemi parë një pjesmarrje të lartë votuesish. Kemi vizituar të gjithë vendin”, u shpreh ambasadorja Kim.

Ndërsa, ambasadori Soreca u shpreh se “procesi ka ecur mirë pavarësisht problematikave të vogla”.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme