Trefishohen lokalet e basteve në vend

Numri i lokaleve të basteve sportive në vend është trefishuar në krahasim me dy vjet më parë. Sot, janë 3464 lokale ku hidhen baste, nga 1271 që ishin në vitin 2013. Këto pika bastesh kontrollohen vetëm nga pesë shoqëri të liçensuara, ndryshe nga më parë kur në treg operonin 22 shoqëri të tilla.

Dy vjet pas operacionit të qeverisë për kontrollin dhe mbylljen e lojrave të fatit, e vetmja gjë që është ulur është numri i shoqërive në treg.

 

Lajme te ngjashme