Yuri Kim: Integriteti i sistemeve të votimit dhe numërimit është thelbësor për zgjedhjet e lira

Nga Exit News
Yuri Kim: Integriteti i sistemeve të votimit dhe numërimit është thelbësor për zgjedhjet e lira

Ambasadorja amerikane në Tiranë Yuri Kim deklaroi të enjten se ka mësuar nga OSHE mbi planet për sigurimin e shpërndarjes së energjisë elektrike, që qendrat e votimit.

Ajo u shpreh se integriteti i sistemeve të votimit dhe numërimit është thelbësor për zgjedhjet e lira dhe të ndershme.

“Kam mësuar nga OSHEE sot planet e tyre për sigurimin e shpërndarjes së energjisë elektrike në qendrat e votimit dhe numërimit për zgjedhjet 4/25. Mirë të dini se ka teprica të vendosura. Integriteti i sistemeve të votimit dhe numërimit është thelbësor për zgjedhjet e lira dhe të ndershme”, tha Kim përmes një postimi në Twitter.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme