10 teatro në Kosovë anullojnë shfaqjet në shenjë solidariteti me Teatrin Kombëtar

Nga Exit News
10 teatro në Kosovë anullojnë shfaqjet në shenjë solidariteti me Teatrin Kombëtar

Në shenjë solidariteti me Teatrin Kombëtar në Tiranë, i cili u shemb mëngjesin e sotëm, 10 teatro në Kosovë kanë anulluar shfaqjet e tyre.

Lajmi u bë i ditur nga faqja zyrtare në Facebook e Teatri Kombëtar i Kosovës shkruan:

“Në shenjë solidarizimi kundër shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar në Tiranë, Teatri Kombëtar i Kosovës, Teatri i Gjilanit, Teatri “Hadi Shehu” – Gjakovë” , Teatri “Bekim Fehmiu” Prizren, Teatri “Adriana” – Ferizaj”, Teatri “Muharrem Qena” – Mitrovicë, Qendra Multimedia”, “Teatri Oda”, Teatri “Urban”, “Etno Teatri – Kukaj”, anulojmë shfaqjen “Skenderbeu ose dashuri dhe liri”, e cila ka qenë e planifikuar në kudër të kalendarit online / livestream.

Teatri ka ekzistuar para nesh dhe do të ekzistojë përjetësisht!”

Në solidaritet më ngjarjen e sotme, është planifikuar dhe një protestë përpara Teatrit Kombëtar në Prishtinë, në orën 17:00.

4 komente

  1. Bexhet Çobani 17 Maj, 2020 në 3:11 pm

    Bravo

  2. albana 20 Maj, 2020 në 6:58 am

    Faleminderit Vellezer! Mbase po te ishim nje nuk do te ndodhnin keto. Ne duhet te kemi nje flamur, sic kemi edhe nje zemer, zemer shqiptare!

  3. Vlora 20 Maj, 2020 në 8:51 am

    Po çfaqjet janë ndaluar në Kosovë prej COV-19 …. 😂😂😂😂

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme